O Nama

Naša vizija

Naša misija je da pomognemo kompanijama širom sveta da ostvare svoje komercijalne ambicije, bolje kontrolišu svoj profit i osvajaju tržišni udeo kroz optimizaciju njihovog kreditnog ciklusa.
 

Vizija podržana od vrednosti koje svi mi delimo

Fokus na klijente

Fokus

Stavljanje zadovoljstvo klijenata u centrar našeg poslovanja: ponudama, nivoom usluga i fleksibilnošću. Stalno u kontaktu sa tržištem: makro-eko, takmičarski potezi. Izgradnja i održavanje jakih i izdržljivih veza sa posrednicima i partnerima.

Ekspertiza

Kompetenz

Podrška i razvoj kroz našu istorijsiku stručnost u osiguravanju,proceni  rizika, prodaji, ..., kao i industrijsku ekspertizu po podnebljima i sektorima. Jačanje našeg rukovodstva i našeg menadžmenta.

Hrabrost i odgovornost

Mut und Verantwortung

Biti odgovoran za naše odluke i njihove posledice, uspostavljanje prave ravnoteže između rasta i rizika, delegiranje, provera, praćenje rada naših poslovnih linija, osnaživanje lokalnih timova kroz njihovo uključivanje u strateškim i budžetskim procesima, koji imaju želju i hrabrost za inovacije i da isprobaju nove ideje.

Saradnja

Teamwork

Unapređenje saradnje različitih pozicija, odeljenja i zemalja; pokazujući visok nivo transparentnosti u našim profesionalnim odnosima, razumevanje i vrednovanje doprinosa svih, sa ciljem da naš uspeh bude što veći..

Integritet

Puzzleteile

Profesionalno ponašanje na osnovu poverenja, transparentnosti, poštenja i iskrenosti, kako u okviru kompanije tako i prema našim klijentima, partnerima i drugim zainteresovanim stranama. Ovo uključuje, na primer strogo poštovanje zakona koji su na snazi na tržištima na kojima poslujemo.

Vrh strane
  • Serbian
  • English