O Nama

Svetski lider

Širom sveta, Coface štiti kompanije od neplaćanja.

4 stuba kompanije COFACE
  • Ekspertiza poslovnih rizika
  • Zaštita od neplaćanja
  • Osiguranje prodaje širom sveta
  • Finanasijska snaga
Grupa doprinosi pravilnom funkcionisanju I dugoročnom razvoju preduzeća svih veličina, negujući atmosferu poverenja između ekonomskih aktera u zemljama u kojima se nalaze ova preduzeća i njihovi klijenti. 

NAŠA EKSPERTIZA SE ZASNIVA NA 4 stuba:

1

Ekspertiza poslovnih rizika

Prisutna u preko 200 zemalja, kompanija Coface je globalni lider među kompanijama koje se bave osiguranjem potraživanja i upravljanju rizicima.

Svakodnevno štiti prodaju i poslovanje preko 40.000 preduzeća.

2

Zaštita od neplaćanja

80 % preduzeća se suočavaju sa kašnjenjem plaćanja koja prouzrokuju četvrtinu bankrotstava. Jedna od prvih misija stručnjaka iz kompanije Coface je zaštita preduzeća od ovih dugovanja koja mogu ugroziti njihovo poslovanje i njihovo postojanje.

3

Osiguranje prodaje širom sveta

Zbog sve veće međunarodne orijentacije, Grupa Coface je organizovana tako da podrži razvoj preduzeća širom sveta.

Svakodnevno 340 osiguravača donosi 10 000 odluka o garancijama.

4

Finansijska snaga

S obzirom na to da ju je Fitch ocenio sa AA, a Moody’s sa A2 po , I da ima stabilne izglede na osnovu obe rejting agencije, Grupa Coface ima za cilj da održi jaku finansijsku poziciju, što je od suštinskog značaja za osiguranje. Pozitivne ocene dobijene od strane ove dve agencije zasnovane su na tri ključna faktora: Coface-ova vodeća pozicija na svetskom tržištu osiguranja potraživanja, jaka solventnost Grupe i proaktivno upravljanje rizicima(zasnovano na efikasnim alatima i procedurama). Natixis je većinski vlasnik, bavi se pružanjem komercijalnih bankarskih usluga, upravljanjem sredstvima I pružanjem finansijskih usluga u okviru druge po veličini bankarske grupe BPCE. Izašao je na tržište Euronext Market 2014.

Vrh strane
  • Serbian
  • English