Ponuda kompanije Coface

Coface Risk Monitor

Budite obavešteni pre nego što bude kasno

4 dobra razloga da izaberete coface risk monitor:

  • Individualni izbor do 28 kriterijuma za monitoring
  • Momentalne informacije o svim promenama
  • POvećana bezbednost kroz kompletan Coface Business Credit Report sa detaljnom finansijskom analizom I momentalnim pokretanjem naše usluge monitoringa
  • Cenovna prednost u odnosu na kupovinu pojedinačnih punih izveštaja I monitoring za 12 meseci

Problemi sa kreditnim gubicima i isporukom mogu da prouzrokuju ozbiljnu štetu u vašem poslovanju. Ali kada dobijete prave informacije u pravom trenutku o svojim klijentima I poslovnim partnerima, možete izbeći takve problem I biti korak ispred događaja.

Praćenje vaših partnera može biti teško, naročito kada se oni nalaze u drugoj zemlji. Ali uz Coface Monitoring to je zaista lako - mi imamo lokalne stručnjake koji će uraditi posao za vas.

 

Informacije o prvim znacima finansijskih problema I drugih važnih promena pružaju podršku u donošenju pravih odluka napred.

Imate određenu potrebu, imamo rešenje

Ako vam je potreban detaljan pregled finansijske situacije budućih ili postojećih poslovnih partnera, onda je Coface Risk Monitor proizvod za vas. Proizvod dolazi uz puni Coface Business Credit Report, tako da možete izabrati partnere na osnovu naših finansijskih informacija I procene..

 

Paralelno sa ovom početnom proverom, pokrećemo process monitoring I obaveštavamo vas o promenama do 18 kriterijuma. Mi vodimo računa da ne propustite da primenite pogoršanje ili bilo koju značajnu promenu, što vam omogućava da donosite prave odluke na vreme..

Individualna rešenja

Izaberite iz širokog spectra kriterijuma za praćenje uključujući kreditni rejting, finansijske aspekte I još mnogo toga.

Prilagodite funkcije monitoring servisa vašim poslovnim potrebama.

Koristite svoju ličnu arhivu na našoj korisničkoj aplikaciji InfoIcon 24-7

Ili, da vasa obaveštenja prenesete direktno u svoje ERP ili CRM alate: samo zatražite naše individualno interfejs rešenje.

Proširena pokrivenost

Iskoristite našu proširenu pokrivenost zemalja monitoring za preduzeća koja se nalaze u Evropi I Sjedinjenim Američkim državama.

  

Online korisnička aplikacija- InfoIcon

SVI NAŠI IZVEŠTAJI I USLUGE MONITORINGA MOGU SE NARUČITI PREKO NAŠE PLATFORME INFOICON. NARUČITE PREKO MREŽE - KAD GOD ŽELITE, GDE GOD DA SE NALAZITE.

NAručite informaciju o 43 miliona kompanija iz Evrope, Severne I Južne Amerike kad god želite, gde god da se nalazite preko InfoICON - naše online aplikacije za poslovne informacije I naplatu potraživanja. 
 

  1. 1. Pretraga kompanija
  2. 2. Izaberite proizvod po vašem izboru
  3. 3. Platite online I dobićete svoj izveštaj 

- Tako je lako dobiti informacije koje pomažu smanjenju rizika.

DA LI ŽELITE VIŠE? NAŠI REGISTROVANI KORISNICI IMAJU MNOŠTVO DODATNIH PREDNOSTI:

Atraktivne cene i ponude

Izveštaji za kompanije širom sveta na raspolaganju

ƒƒOnline praćenje i istorija naloga

ƒƒCoface Web servis: interfejs sa sistemima klijenata.

SAZNAJTE VIŠE PRITISKOM NA DUGME ISPOD:

Za preuzimanje

Vrh strane
  • Serbian
  • English