O Nama

O Nama

COFACE: ZA TRGOVINU

COFACE: ZA TRGOVINU
COFACE - Ekspert u upravljanju rizicima

Preko 75 godina iskustva i najfinije međunarodne mreže stvorili su Coface referencu u osiguranju kredita, upravljanju rizikom i globalnoj ekonomiji. Sa ambicijom da postane najagilnijii partner za osiguranje globalnih trgovinskih kredita u industriji, Coface-ovih ~ 4.300 stručnjaka radi u ritmu svetske ekonomije, podržavajući ~ 50.000 klijenata u izgradnji uspešnog, rastućeg i dinamičnog poslovanja u 100 zemalja.
Usluge i rešenja grupe štite i pomažu kompanijama da preuzmu kreditne odluke kako bi poboljšale svoju sposobnost prodaje na domaćem i izvoznom tržištu.
Coface je ćerka Natixis-a, ogranka Grupe BPCE koja radi u oblasti korporativnog i investicionog menadžmenta i specijalizovanih finansijskih usluga.
 
Coface je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u Srednjoj i Istočnoj Evropi, području s istaknutim potencijalom rasta. Sa upravom u Beču, raširenom mrežom filijala i saradnika, mi nudimo širok raspon usluga u celom regionu. Težimo razvoju kako bi smo zadovoljili posebne potrebe rastućeg tržišta, što nam daje jedinstvenu stručnost u prepoznavanju mogućnosti i rizika vezanih za poslovanje u ovom području.
 
Coface Srbija sa predstavništvom u Austriji član je francuske Grupe Coface. 

  • Serbian
  • English