Novosti
01.06.2022.
Korporativne vesti

Coface i Al Rajhi Takaful sklopili strateško partnerstvo u području kreditnog osiguranja

Coface i Al Rajhi Takaful sklopili strateško partnerstvo u području kreditnog osiguranja

Ovo partnerstvo prepoznaje globalnu stručnost kompanije Coface kao kreditnog osiguravača i njeno iskustvo dugo 75 godina sa širokom informacionom mrežom u 100 zemalja. Omogućava Al Rajhi Takafulu jačanje svoje pozicije na saudijskom tržištu daljim obogaćivanjem ponude rešenja iz oblasti osiguranja. Preduzeća u Saudijskoj Arabiji imaće pristup novim inovativnim proizvodima i uslugama koje će im omogućiti efikasan razvoj trgovine sprečavanjem i upravljanjem rizicima neplaćanja dospelih obaveza. Sporazum takođe omogućava kompaniji Coface da proširi svoje poslovanje pružajući svojim globalnim klijentima prilagođena rešenja za njihove filijale u Saudijskoj Arabiji.
 
Coface, globalni lider u osiguranju trgovinskih kredita i povezanih specijalizovanih usluga, i Al Rajhi Takaful, jedna od najvećih finansijskih institucija i osiguravajućih društava u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, sklopili su strateško partnerstvo za distribuciju rešenja za osiguranje kredita i pomoć saudijskim preduzećima u ubrzavanju njihovog rasta na domaćem i izvoznim tržištima.
 
"Veoma smo ponosni na novo partnerstvo s Al Rajhi Takafulom", rekao je Hassen Bennour, direktor Bliskog Istoka i Južne Afrike kompanije Coface. "Jačanje naše prisutnosti na saudijskom tržištu s lokalnom vodećom kompanijom važna je prekretnica u širenju kompanije Coface u regionu. Moći ćemo efikasno da podržimo novi skup kupaca i zaštitimo ih od rizika neplaćanja na domaćem i izvoznim tržištima."
 
"Ovaj je ugovor u skladu s našom distribucionom strategijom. Naš je pristup sarađivati sa partnerima i kupcima kako bismo zaista razumeli njihovu poslovnu strategiju i povezane rizike i predložili niz usluga koje su prilagođene njihovim specifičnim potrebama. Zajedno s Al Rajhi Takaful, Coface pruža novim kupcima održivi razvoj", komentarisala je Cecile Paillard, izvršna direktorka kompanije Coface za mediteranski i afrički region.
 
"Zadovoljni smo ovim strateškim partnerstvom s kompanijom Coface, koje potvrđuje našu misiju pružanja zaštite našim klijentima, pouzdanim, pristupačnim i inovativnim rešenjima kako bismo ostvarili našu viziju ponovnog osmišljavanja osiguranja za Saudijsku Arabiju. Kroz ovo partnerstvo cilj nam je takođe da proširimo naše osiguranje, osnovati, diferencirati rizike i pružiti inovativna rešenja u sektoru osiguranja u Saudijskoj Arabiji", kaže Mahmood Dahduli, izvršni direktor Al Rajhi Takafula.

Vrh strane
  • Serbian
  • English