O Nama

Naši ljudski resursi

Stručnjaci kompanije Coface su prisutni širom sveta i poseduju visoke vrednosti i veliku stručnost u osiguranju potraživanja.

Pridružite se kompaniji Coface, uđite u internacionalnu grupu i priključite se našoj potrazi za izvrsnošću u obezbeđivanju poslovnih aktivnosti i razvoja. To takođe znači da ste deo nacionalne ekonomije: budući da je naša kuća rasprostranjena širom sveta, stručnjaci  kompanijeCoface su vrlo dobro upoznati sa lokalnom kulturom. Samim tim se gradi poverenje naših klijenata.
RASPROSTRANJENOST ZAPOSLENIH kompanije COFACE PO REGIJAMA :
Distribution of Coface employees by region

Četiri obaveze naše kadrovske politike

Les 4 engagements de notre politique de Ressources Humaines

FOKUS NA NOVE ZAPOSLENE
 
U kompaniji Coface, novo rukovodstveno osoblje učestvuje u programu obuke tokom prve godine. Kao deo ove obuke, oni se upoznavaju sa kulturom kompanije, uče o mnogim poslovnim linijama i uspostavljaju mrežu internih kontakata koji su vredni za njihove sopstvene radne odnose i blagostanje.
 
RAZVOJ TALENTA
 
U prvih nekoliko meseci od pridruživanja kompaniji, svaki zaposleni u Coface-u ima pristup nizu programa obuke koje nude iskusni menadžeri kompanije, kvalifikovani konsultanti i domaći stručnjaci. Sa fokusom uglavnom na osiguravanje rizika, poboljšane informacije, sporove i naplatu potraživanja, ovi programi pružaju mogućnost da učesnici poboljšaju svoje znanje i uče o finesama osiguranja potraživanja.
 
PODSTICANJE RAZVOJA KARIJERE

Svake godine i u svakoj zemlji mi ocenjujemo učinak i veštine naših zaposlenih. Ovaj korak omogućava da im ponudimo najširi mogući uvid u sopstvene mogućnosti razvoja karijere. To priprema svaku osobu da preuzme veću odgovornost u okviru Grupe. Zaposleni unapređeni na pozicije visoke odgovornosti dobijaju personalizovanu podršku u kombinaciji sa centralizovanim upravljanjem karijerom.
 
NAGRAĐIVANJE UČINKA
 
Coface nastoji da ponudi podsticajnu politiku naknade koja omogućava da svi zaposleni dobiju naknadu srazmernu stepenu njihovog angažovanja. Grupa stoga pruža svojim najposvecenijim zaposlenima dodatnu promenljivu naknadu po osnovu njihovog učinka, kao i njihovog doprinosa zaradi kompanije.

Kombinovanje raznolikosti i izvrsnosti

NAŠI LJUDSKI RESURSI U BROJKAMA

  • Više od 4500 zaposlenih širom sveta
  • 700 zaposlenih u Centralnoj Evropi
  • 7 zaposlenih u Srbiji
  • 70 različitih nacionalnosti
  • 56% zaposlenih su žene

Budući da su zastupljene 70 nacionalnosti Grupa Coface prirodno pridaje veliki značaj različitosti. Ta raznolikost je od suštinskog značaja jer nam omogućava da ponudimo usluge po meri preduzeća u 67 zemalja uz održavanje reputacije izvrsnosti.
 
Svesni smo da su zaposleni razlicitih zanimanja i profila u stanju da razumeju lokalna tržišta i da su od suštinskog značaja za naše poslovanje.
 
Rodna jednakost  takođe je jedna od ključnih odlika naših ljudskih resursa: 56% naših zaposlenih čine žene,a pet od dvanaest rukovodećih funkcija trenutno obavljaju žene .

Vrh strane
  • Serbian
  • English