Novosti
04.10.2017.
Korporativne vesti

Kompanija Coface imenovala je dva nova regionalna izvršna direktora

Declan Daly imenovan je za regionalnog izvršnog direktora kompanije Coface za Centralnu i Istočnu Evropu
Kompanija Coface imenovala je dva nova regionalna izvršna direktora koji će voditi regione Centralne i Istočne Evrope i Severne Evrope. Imenovanje stupa na snagu 1. novembra 2017. godine.

Katarzyna Kompowska(54), koja je od 2012. godine vodila region Centralne i Istočne Evrope, proglašena je za regionalnog izvršnog direktora za Severnu Evropu (Nemačka, Danska, Švedska i Holandija) kako bi se dodatno pokrenuo strateški razvoj na ovim važnim tržištima.

Declan Daly(50), koji je osnovne studije elektrotehnike završio na Univerzitetu Dublin City, a master studije poslovne administracije na INSEAD-u, imenovan je za regionalnog izvršnog direktora kompanije Coface za Centralnu i Istočnu Evropu. Declan ima bogato iskustvo u finansijskim uslugama i proizvodnji u proteklih 25 godina. Karijeru je započeo u softvarskom inženjeringu sa ABB-om u Irskoj i Austriji, pre nego što je došao u kompaniju General Electric 2000. godine. Od 2002. radio je kao operativni direktor za GE Money Bank Switzerland i kao izvršni direktor GE Money Bank Austria od 2006. Declan se pridružio rukovodstvenom timu Western Union Financial Services gde je proveo pet godina kao potpredsednik za region Evrope, predvodeći poslovni segment B2B. U najskorije vreme, Declan je bio direktor informacionih tehnoloija i član Izvršnog odbora Semperit Holding AG. Declan će raditi u Beču, u Austriji.

Katarzyna Kompowska i Declan Daly su članovi Izvršnog odbora Grupe.

 

Xavier Durand, izvršni direktor kompanije Coface, izjavio je:„Kako se usredsređujemo na izvršenje našeg strateškog plana Fit to Win, ova imenovanja donose bogato iskustvo koje pomaže da naša revitalizacija i transformacija dovedu kompaniju do najagilnijeg globalnog trgovinskog kreditnog partnera u industriji“.

Preuzmite ovo obaveštenje za štampu : Kompanija Coface imenovala je dva nova regionalna izvršna direktora (166,36 kB)
Vrh strane
  • Serbian
  • English