Novosti
25.01.2017.
Rizik zemlje i ekonomske studije

Country Risk konferencija - Pariz, 24. januar 2017. godine

Country Risk konferencija - Pariz, 24. januar 2017. godine

Povodom tradicionalne 21. godišnje Country Risk Konferencije koja je održana juče u Parizu, prezetovan je globalni rast svetske ekonomije, izazovi, kao i novi rejting zemalja ii njihovog ekonomskog okruženja za 2017 godinu.

  

“Ovo je izuzetno dobra vest za našu zemlju, da se posle 10 godina rejting naše zemlje, kao I da se ocena klime poslovnog okruženja pomerila iz visokog rizika “C”, na stabilan rejting “B”. Snažan pozitivan signal za strane direktne investicije I razvoj naše ekonomije!

Istakao bih da se naša ekspertiza zasniva na globalnom prisustvu u preko 100 zemalja širom sveta I iskustvom preko 70 godina na polju procene rizika. U ovom trenutku preko 40 hiljada kompanija u svetu koristi naše usluge i trenutno osiguravamo potraživanja u vrednosti preko 450 milijardi eura.

Uslugama koje pružamo, poput analize fin.izveštaja, naplate potraživanja i osiguranja potraživanja, šaljemo snažan signal partnerima iz inostranstva, a pre svega srpskim kompanijama, da mogu sigurnije i efikasnije da posluju.  – Đorđe Živanović (Country manager za Srbiju i Crnu Goru)”

Preuzmite ovo obaveštenje za štampu : Country Risk konferencija - Pariz, 24. januar 2017. godine (1,74 MB)
Vrh strane
  • Serbian
  • English