Novosti
13.03.2014.
Novosti o proizvodima

Coface Select: Trenutni onlajn pristup izveštajima o kompanijama širom Evrope

Coface Select

Coface, vodeći pružalac usluga u oblasti osiguravanja potraživanja i informacija u Cen-tralnoj Evropi, pokreće Coface Select, inovativni onlajn proizvod koji omogućava kom-panijama da izaberu potencijalne poslovne partnere i prate postojeće klijente jednim klikom miša. Pristup bazi podataka je obezbeđen 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji i standardizovani izveštaji o firmama u 22 zemlje mogu se preuzeti odmah.

 

Izveštaji o kompanijama u Zapadnoj i Centralnoj Evropi obuhvataju sažet izvod važnih i po-trebnih informacija, kao što su podaci o kompaniji, poslovne aktivnosti i finansijski podaci - izraženi u evrima za sve zemlje - da bi se procenila perspektiva i pratili kupci. Inovativna alatka, Quick Rate, pokazuje kreditnu sposobnost i izražava se u obliku sistema semafora. Ovaj jednostavni i instant alat omogućava brzo i efikasno donošenje odluka. Coface Select je po-sebno koristan za uvoznike i izvoznike prilikom odabira potencijalnih poslovnih partnera i za praćenje postojećih klijenata.

 

"Trenutno dobijanje izveštaja klikom miša zajedno sa alatom Quick Rate izdvajaju Coface Select od drugih informacionih rešenja. Ovo je odličan alat za vrlo precizno istraživanje za izvoznike. Coface Select može da pomogne kompanijama da pronađu zanimljive poslovne partnere u inostranstvu i unaprede svoje poslovanje. Naš cilj sa ovom inovacijom proizvoda je da nastavimo da podržavamo naše klijente u nastojanju da poboljšaju svoju efikasnost i skrate vreme za donošenje odluka", naglašava prednosti proizvoda Coface Select gđa Kompowska, izvršni direktor za Centralnu Evropu. 

Vrh strane
  • Serbian
  • English