Novosti
04.03.2014.
Korporativne vesti, Novosti o proizvodima

Onlajn Coface izveštaji o poslovanju: sada dostupni za 54 zemlje

Secondary_international_2

  Coface, globalni kreditni osiguravač i vodeći pružalac informacija u Centralnoj Evropi, pojačava svoju onlajn ponudu relevantnih i ažuriranih informacija o kupcima i njihovoj okolini. Izveštaji o poslovanju će sada biti dostupni za 54 države, od SAD-a preko Nemačke do Turkmenistana i Katara.

 

  Coface-ovi Izveštaji o bonitetu su sveobuhvatan i fleksibilan alat u okviru upravljanja kreditnim rizikom. Oni pomažu u proceni potencijalnih poslovnih partnera i izvršavanju kategorizacije kupaca po osnovu njihove kreditne istorije i istorije plaćanja. Baza podataka Coface-ICON omogućava direktan onlajn pristup međunarodnim izveštajima iz 54 zemlje širom sveta - kada god želite.

 

  Izgled je prilagođen i vreme isporuke jednoobrazno. Takođe su date informacije o raspoloživosti finansijskih podataka i datumima istraživanja za onlajn izveštaje. Pored toga, moguće je direktno komunicirati sa istraživačima.

 

  „Mi smo sada jedini provajder kreditnih informacija koji nudi onlajn izveštaje za 54 zemlje. Ova jedinstvena ponuda obuhvata sve evropske zemlje, kao i Aziju, Bliski istok i SAD. Kompanije će imati koristi od najnovijih informacija o svojim poslovnim partnerima“, naglašava prednosti ovih izveštaja gđica Kompovska, izvršni direktor za Centralnu Evropu.

Vrh strane
  • Serbian
  • English