Novosti
15.02.2016.
Novosti o proizvodima

Novi projekat - nova saradnja: Projekat PROVERITE

Novi projekat - nova saradnja: Projekat PROVERITE

PROVERITE SVOJE PREDUZEĆE ILI BUDUĆE POSLOVNE PARTNERE!
PROVERITE je paket usluga izdavanja bonitetnih izveštaja o domaćim i stranim poslovnim partnerima, namenjen pre svega svim nosiocima Excellent SME sertifikata, ali i ostalim srpskim privrednim subjektima. Promotivno je predstavljen u okviru svečanosti povodom dodele nagrada za najbolje nosioce sertifikata Excellent SME koja je održana u Privrednoj komori Srbije 12. februara 2016. godine.

PROVERITE je osmišljen sa osnovnom svrhom što boljeg poznavanja poslovnih prilika partnera u zemlji i inostranstvu, radi što manjih poslovnih rizika i, najbitnije, stabilnijeg poslovanja srpskih preduzeća.
PROVERITE omogućava direktno poređenje stabilnosti poslovanja i bonitetnih ocena (rejtinga) preduzeća iz većine država širom sveta, što je posebna prednost.
PROVERITE garantuje istinitost iefikasnost. Iza ovog izveštaja stoje kredibilne institucije kao što su Coface, kao bonitetna kuća i treća najveća kuća za osiguranje potraživanja na svetu i Privredna komora Srbije.
PROVERITE U CILJU ZDRAVIJEG POSLOVANJA!
Ponudom kvalitetnih bonitetnih izveštaja za postojećeg ili potencijalnog poslovnog partnera, PROVERITE naručilac, dobija uvid u samo postojanje te poslovne kompanije, njen istorijat i, najvažnije, uvid u finansijsku stabilnost poslovanja kompanije. Ovim putem će naručilac imati informacije s kojima će njegova poslovna odluka (na primer, o saradnji, prodaji sa odloženim rokom plaćanja, ...) biti objektivna i puno bezbednija po njegovo poslovanje.
PROVERITE naručilac, takođe, može naručiti izradu bonitetnog izveštaja za sopstvenu kompaniju, koji se može koristiti kao čvrst argument – garant u razgovorima sa potencijalnim domaćim ili inostranim dobavljačima.

 

Više o ovoj usluzi možete pogledati na: http://online.poslovanje.rs/Usluge/Proverite/O-Proverite

Vrh strane
  • Serbian
  • English