Novosti
11.03.2016.
Novosti o proizvodima

Kopaonik Biznis Forum 2016

Kopaonik Biznis Forum 2016

Na ovogodišnjem Kopaonik Biznis Forumu okupilo se više od 850 učesnika. Na specijalnom događaju namenjenom pre svega privrednicima Srbije, direktor CUBE Risk Management Solutions Marko Radojičić je zajedno sa svojim gostima, direktorom COFACE Srbija, Đorđem Živanovićem i savetnikom predsednika Privredne Komore Srbije Predragom Nikolićem ukazao na potencijal srpske privrede i mogućnosti rasta tržista.

 

Inovativnost je osnova našeg poslovanja a požrtvovanost celog tima i naših partnera će doprineti još boljim poslovnim rezultatima i napretku u budućnosti, rekao je Radojičić.

 

Đorđe Živanović, direktor COFACE Srbija, istakao je da je srpskoj privredi pre svega neophodna edukacija, koja će vremenom dovesti do rasta tržišta, transparetnosti, efikasnosti i bezbednosti poslovanja.

 

Predrag Nikolić, savetnik predsednika Privredne Komore Srbije zaključio je da PKS podržava kompanije kao što su COFACE i CUBE Risk Management Solutions u projektima edukacije na različite teme: Excelent SME, sektorske analize tržišta i druge.

 

Na samom događaju promovisan je novi projekat PROVERITE koji omogućuje srpskim privrednicima da imaju relevantne informacije o svim kompanijama u svetu i na taj način upravljaju svojim rizikom u poslovanju. Privredna Komora Srbije je ovaj portal razvila u saradnji sa kompanijom COFACE Srbija i tom prilikom najavila saradnju sa CUBE Risk Management Solutions u razvoju projekta.

Vrh strane
  • Serbian
  • English