Novosti
10.02.2014.
Korporativne vesti

Coface pokreće direktnu ponudu u Kolumbiji

Coface, a direct offer in Colombia

Prisutan u Kolumbiji od 2007. kroz partnerstvo sa kompanijom Mundial Seguros, Coface je upravo dobio licencu od strane lokalnih regulatornih tela koja mu omogućava da prodaje svoja rešenja kreditnog osiguranja direktno. Kolumbijski kompanije će sada biti u mogućnosti da u potpunosti iskoriste Coface-ovu stručnost u oblasti prevencije i zaštite kreditnog rizika za sve svoje domaće i izvozne trgovinske operacije, a takođe će imati koristi od njegove široke međunarodne mreže.

 

Kolumbijska licenca dalje proširuje istorijski jako prisustvo Coface-a u Latinskoj Americi. Coface je bio prvi kredit osiguravač koji je prepoznao ogroman potencijal novih ekonomija u ovom regionu krajem 90-ih i trenutno ima udeo od skoro 40% na regionalnom tržištu kreditnog osiguranja. Oslanjajući se na svoju ulogu lidera i pionira, Coface obezbeđuje lokalnim preduzećima najbolju podršku za njihov poslovni razvoj, zahvaljujući temeljnom razumevanju lokalnih specifičnosti i njegovoj sposobnosti da obezbedi lokalnu uslugu. Kompanije u Kolumbiji će tako imati podršku lokalnog tima, sa sedištem u blizini njihovih klijenata i njihovih kupaca i imaće koristi od ekspertize rizika osiguravača iz novog centra za preuyimanje riyika otvorenog 2013. godine.

 

“Coface nastavlja svoj rast u ekonomijama u usponu. Posle Gane u 2012. i Indonezije u 2013., mi se fokusiramo na Latinsku Ameriku kao region od strateškog značaja za Coface u kome održavamo našu lidersku poziciju.Kolumbija ima ogroman potencijal rasta: danas samo 500 kompanija koristi kreditno osiguranje.Sa našom najnovijim direktnim poslovanjem bićemo još bliže našim klijentima, i bićemo u mogućnosti da im ponudimo rešenja za razvoj njihove delatnosti koja odgovaraju njihovim potrebama - bez obzira na njihovu veličinu. Multinacionalne kompanije će takođe imati pojednostavljen pristup Coface Global Solutions-u, jedinstvenoj strukturi posvećenoj njima.

 

Coface je trenutno prisutan u 9 zemalja Latinske Amerike, a mi ćemo nastaviti da jačamo naše prisustvo u 2014., uz konsolidaciju naše liderske pozicije u regionu“ , kaže Žan-Mark Pilu, izvršni direktor kompanije Coface. 

Vrh strane
  • Serbian
  • English