Novosti
30.05.2013.
Korporativne vesti

Coface lansira svoj novi korporativni sajt, alat koji pomaže kompanijama u sprečavanju komercijalnog rizika i zaštiti transakcija.

 

Nakon implementcije svog novog vizuelnog identiteta, Coface je redizajnirao i svoju internet prezentaciju. Ovaj ključni uspeh izražava specifičnu posvećenost Grupe kao kredit-osiguravača koja je u službi kompanijama i koja omogućava bezbedne razmene širom sveta, kao što je izraženo sloganom "Coface for safer trade".

 

 "Naš novi korporativni sajt je odraz jedinstvenosti i modernizacije Grupe . To je veza koja ujedinjuje Coface sa svojim klijentima i partnerima u 97 zemalja. Takođe to je efikasan alat razvijen da pomogne našim klijentima da donesu najbolje odluke u pravom trenutaku, bez obzira da li je u pitanju procena rizika ili pokrivanje rizika.", izjavljuje Jean-Marc Pillu, Chief Executive Officer of Coface.

 

Dinamičniji, informativniji, sa olakšanim pristupom

 

 

 

Coface.com sajt Coface grupe je prošao kroz potpune promene, kako u svom dizajnu tako i u sadržaju. Grafika je potpuno različita u odnosu na stari sajt, sadrži novi identitet - logo, tipografiju, palete boja, ikonografiju u cilju predstavljanja poslovnih ljudi koje Coface podržava svakodnevno. Optimizovana navigacija omogućava lako pretraživanje i poboljšan pristup informacijama.

 

Različit auditorijum (kupci, potencijalni kupci, poslovni partneri, mediji ) imaju koristi od poboljšane i informativnije prezentacije Coface globalnog poslovanja i rešenja, kao pomoć u zaštiti kompanija od rizika bankrota kupca.

 

Namenski prostor demonstrira Coface-ovu snažnu stručnost u proceni i sprečavanju rizika preduzeća.

 

Više nego ikada Coface stavlja kupca u jezgro svog poslovanja, nudeći direktan i efikasan pristup svoje stručnosti u proceni i sprečavanju rizika.

 

Među alatima koji su na raspolaganju preduzećima: globalna mapa rizika zemlje - poboljšana i restrukturirana - i dve sekcije ("Vesti i Publikacije " i " Ekonomska istraživanja") posvećeni su sveobuhvatnoj analizi rizika zemlje i sektora širom sveta.

Preuzmite ovo obaveštenje za štampu : Coface lansira svoj novi korporativni sajt, alat koji pomaže kompanij... (1,95 MB)
Vrh strane
  • Serbian
  • English