O Nama

O Nama

Coface grupa je svetski lider u kreditnom osiguranju

Coface grupa je svetski lider u kreditnom osiguranju
COFACE - Ekspert u upravljanju rizicima

 Grupa Coface, svetski lider u osiguranju potraživanja, kompanijama iz celog sveta nudi rešenja za zaštitu od rizika neizmirenja finansijskih obaveza od strane klijenata, kako na domaćem tržištu, tako i za izvoz. U 2015. godini, Grupa je, uz pomoć svojih ~4.200 zaposlenih, ostvarila konsolidovani prihod od 1,490 milijardi evra. Prisutna direktno ili posredno u 100 zemalja, Coface obezbeđuje transakcije 50.000 kompanija u više od 200 zemalja. U svakom kvartalu, Coface objavljuje procene rizika za 160 zemalja, na osnovu svog jedinstvenog znanja o platežnom ponašanju kompanija i na osnovu stručnosti svojih 600 I kreditnih analiza osiguravača koji se nalaze blizu klijenata i njhovih dužnika.
 
Coface je ćerka Natixis-a, ogranka Grupe BPCE koja radi u oblasti korporativnog i investicionog menadžmenta i specijalizovanih finansijskih usluga.
 
Coface je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u Srednjoj i Istočnoj Evropi, području s istaknutim potencijalom rasta. Sa upravom u Beču, raširenom mrežom filijala i saradnika, mi nudimo širok raspon usluga u celom regionu. Težimo razvoju kako bi smo zadovoljili posebne potrebe rastućeg tržišta, što nam daje jedinstvenu stručnost u prepoznavanju mogućnosti i rizika vezanih za poslovanje u ovom području.
 
Coface Srbija sa predstavništvom u Austriji član je francuske Grupe Coface. 

  • Serbian
  • English