Novosti

Događaji

 

06.09.2016.

Velika Britanija - Coface konferencija o riziku

Coface konferencija organizovana u Londonu, 6. septembra 2016. godine koja okuplja eminentne ekonomiste, bankare, akademike, novinare, predstavnike kompanija...

 

Cilj ove konferencije je da pomogne svima koji su u ekonomskim svetu, u donošenju dobrih odluka vezanih za izvoz i investicije.

13.09.2016.

Švajcarska - Coface konferencija o riziku

Coface konferencija organizovana u Švajcarskoj, 13. septembra 2016. godine koja okuplja eminentne ekonomiste, bankare, akademike, novinare, predstavnike kompanija...

 

Cilj ove konferencije je da pomogne svima koji su u ekonomskim svetu, u donošenju dobrih odluka vezanih za izvoz i investicije.

07.08.2017.

Coface Vebinar: "Nesolventnost u Centralnoj i Istočnoj Evropi"

 

Kompanije koje posluju u regionu Centralne i Istočne Evrope trebaju pažljivo pratiti razvoj podataka o nesolventnosti. Nepredviđeni neuspeh jednog ili više vaših poslovnih partnera može negativno uticati na vaše poslovanje.

 

Coface već dugi niz godina analizira i objavljuje podatke o stečaju u CIE. Saznajte više o ukupnom razvoju i specifičnostima pojedinačnih zemalja od strane CIE eksperta. Vebinar je besplatan.

 

Vebinar će voditi Grzegorz Sielevicz, regionalni ekonomista u Centralnoj i Istočnoj Evropi i autor najnovije publikacije o nesolventnosti u CIE. On će podeliti svoje znanje o najvažnijim događanjima u 2016. i 2017.

Vrh strane
  • Serbian
  • English